Wie zijn wij?

Transportbedrijf Lesscher is een echt familiebedrijf: met een open cultuur, een sterke teamspirit en een no-nonsense mentaliteit. We zijn gegroeid door goed te luisteren naar de klant, en door samen te werken aan de beste service voor onze klanten. We vinden het belangrijk dat al onze collega’s daar hetzelfde over denken. Dat zorgt voor een teamverband, werkt plezierig en komt onze klanten ten goede. 

Onze vacatures:

Vacature: transportplanner | fulltime

Transportbedrijf Lesscher is gespecialiseerd in het transport van bloemen en planten. Dagelijks hebben wij vrachtwagens door Europa rijden, waarbij het van groot belang is dat de planning volledig op orde is. Samen met je collega ben jij verantwoordelijk voor een optimale transportplanning. Tijdens de werkweek heb je dagelijks veel contact met klanten, chauffeurs en charters.

Wie zoeken wij?

Arbeidsvoorwaarden 

Het salaris is conform CAO beroepsgoederenvervoer, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Andere voorwaarden zijn bespreekbaar tijdens een sollicitatiegesprek. 

Lijkt dit je wat?

Ben je enthousiast en wil je gelijk solliciteren? Stuur een mail met je motivatie en C.V. naar: inge@lesscher-transport.nl of neem telefonisch contact op via 074-2773671.

 

Vacature: Chauffeur voor Vee, Bloemen- en Plantentransport | fulltime

 

Wij zijn op zoek naar een fulltime vrachtwagenchauffeur voor Nationaal en/of Internationaal transport van levend vee (runderen), bloemen en planten. Je bent dus op meer dan één functie inzetbaar.

Je werkt met een mooi en jong wagenpark en fijne collega`s. Een uitdagende Allround functie binnen een informeel en hard werkend familiebedrijf.

 

Werkzaamheden:

 

Functie-eisen:

 

Wij bieden jou een leuke uitdagende baan bij een modern familiebedrijf.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO beroepsgoederenvervoer

Interesse in de functie?

Mail dan jouw motivatiebrief met CV naar: inge@lesscher-transport.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jos Lesscher. Tel. 074-2773671

 

Charters gezocht:

Jaarlijks, van eind februari tot en met juni zoeken wij charters voor zowel nationale- als ook internationale ritten.
De ritten bestaan voornamelijk uit het transport van bloemen en planten.

Heeft u interesse/vragen om als charter voor ons te rijden, mail dan met de heer J. Lesscher, jos@lesscher-transport.nl.