Diensten
Sierteelt

Voor kwekers, tuincentra en groothandels verzorgen we dagelijks het transport van sierteeltproducten. Als erkend collectief sierteeltvervoerder rijden we dagelijks op de volgende bloemenveilingen: Aalsmeer, Rijnsburg, Naaldwijk, Eelde, Ede en Straelen – Herongen (D). Op de bloemenveiling Aalsmeer zijn wij aangesloten bij C.A.A.C. die voor ons het interne transport op de desbetreffende veiling verzorgen.

Lees meer
Boomkwekerijproducten

Wij vervoeren uw boomkwekerijproducten op professionele wijze met huif-tautliners en geconditioneerd vervoer. We rijden met bloemen, planten en boomkwekerijproducten van en naar Oost-Nederland vanaf de volgende regio’s: Noord-Limburg, Brabant, Hazerswoude, Boskoop, Zundert en Lottum. Ook op internationaal niveau verzorgen we het vervoer van bloemen, planten en boomkwekerijproducten. Zo rijden we dagelijks naar Duitsland en rijden we ook naar Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk en Italië zowel met deelladingen als ook met complete ladingen. Met onze ervaren planners en chauffeurs garanderen wij kwaliteit en betrouwbaarheid.

Lees meer
Vuurwerk

Voor het vervoeren van vuurwerk gelden speciale wetten en richtlijnen om dit transport zo veilig mogelijk te laten verlopen. Onze chauffeurs beschikken over een ADR-certificaat Klasse 1 en zijn in het bezit van de juiste papieren om ook in Duitsland en de rest van Europa vuurwerk te vervoeren. Chauffeurs zijn op de hoogte van alle transportregels rondom vuurwerk. Ons wagenpark is uitgerust voor ADR Klasse 1 en vuurwerktransport. Uw vuurwerk wordt op professionele wijze vervoerd. Wij bieden betrouwbaarheid en 24/7 bereikbaarheid.

Lees meer
Container
Lees meer
Overige

Wij vervoeren voor diverse relaties goederen, producten (stukgoed) in binnen- en buitenland. Hiervoor beschikken we over gesloten opleggers en tautliners die voorzien zijn van een laadklep. Voor het efficiënt laden, lossen en eventuele tussentijdse opslag beschikken we over onze eigen loods met dockshelters.

Lees meer
Vee

Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardig transport van runderen. Met onze jarenlange ervaring in het veetransport en onze professionele medewerkers kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Lees meer